Keuzestress

Vroeger, toen je jong was kon je je volledig verlekkeren in de snoepwinkel. Nu, nou je wat ouder bent vergaap je je misschien in de chocoladewinkel. Of….modelauto’s, motoren, games, kledingwinkels, woonaccessoires. Je kent het wel, je kijkt om je heen en er is keus genoeg.

Altijd, en overal! Keus genoeg! Geld genoeg misschien niet altijd voor al wat je wenst, maar aan de keuzemogelijkheden zal het niet liggen. Alles is te koop. Van etenswaar, tot vermaak, tot uiterlijkheden en luxeartikelen. Werkelijk alles is te koop!

We staan weer aan het begin van een nieuw jaar. Voor een hoop mensen het uitgelezen moment om ‘op een figuurlijke manier’ middenin de snoepwinkel te gaan staan en nog eens om je heen te kijken. Salmiak, muntdrop, zure matten, hartjes, honingdrop, zoute haringen. Alles is mogelijk! Maar niet alles is gezond…

Echter, vaak willen we toch graag een weloverwogen keus maken. Dat zit in onze aard. In het begin van het jaar richten velen zich opnieuw op ‘gezonde’ keuzes. Nieuwe motivatie of hernieuwde inzichten liggen er aan ten grondslag. We geloven dat we ons beter voelen wanneer we de juiste keuzes maken. We voelen ons fitter, gezonder en blijer.

Is het ook niet zo op het geestelijke vlak? De bijbel spreekt dat ‘alles mogelijk is voor wie gelooft’. We gunnen je zo dat je op elk vlak van je leven floreert, gezond bent en blijft. We geloven dat de God die je gemaakt heeft, precies weet wat je nodig hebt. En daarvoor heeft hij de Bijbel en Zijn kerk gegeven. Om je te helpen. Om je precies dát te geven wat je nodig hebt. Om optimale keuzes te kunnen maken. Om je doelen te bereiken.

Overweldigd worden door alles wat er in de wereld verkrijgbaar is, geeft niet perse de juiste richting aan je leven.

Ben je bereid te investeren om te vinden wat je werkelijk nodig hebt? Op 21 januari 2019 start er weer een mogelijkheid om in acht bijeenkomsten op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is leerzaam, gratis en gewoon leuk! En trouwens, er wordt taart en chocola bij geserveerd.

Investeer en wees welkom! Op naar gezonde keuzes voor 2019!

Marije