Visie van LEEF!

LEEF! verbindt mensen met God en elkaar.

Wij zijn een gepassioneerde kerk die gelooft dat God de aarde heeft gemaakt en alles wat daarop leeft.
Ieder mens is uniek, waardevol en welkom. LEEF! zijn we samen en we helpen en stimuleren elkaar om te groeien in gezonde relaties. Naast de diensten op zondag zijn er ook door de weeks connectgroepen. Regelmatig geven we ook cursussen of hebben we leuke of maatschappelijke/sociale activiteiten.

 

Waarden van LEEF!

Wij zijn gastvrij  Gods liefde is voor de hele wereld. Dus ook voor jou. Wij willen je laten zien en ervaren dat iedereen welkom is.
Wij zijn familie – God, onze Vader, wil dat we elkaar als broers en zussen lief hebben, vergeven en samen zorgen voor een veilige omgeving.
Wij dienen met passie – Gods liefde en plan voor de wereld maakt ons enthousiast. Daarom geven we het beste dat we hebben van onze tijd, geld en energie.
Wij hebben een wereldfocus – Als locale kerk geven we zo relevant mogelijk handen en voeten aan het evangelie van Jezus.
Wij geloven in meer – Bij God is alles mogelijk. Hij belooft ons meer te geven dan dat wij kunnen bidden of begrijpen. Daarom halen wij het beste in elkaar naar boven. We moedigen elkaar aan om te blijven groeien.

 

Omdat wij geloven dat wij van andere kerken kunnen leren is LEEF! Doetinchem deel van het Hillsong netwerk. In dit netwerk werken we samen met verschillende kerken in Nederland, waaronder Hillsong Amsterdam, en DoorBrekers, om samen op een soortgelijke manier Gods Koninkrijk zichtbaar te maken in Nederland.