Wij zijn gastvrij  Gods liefde is voor de hele wereld. Dus ook voor jou. Wij willen je laten zien en ervaren dat iedereen welkom is.
Wij zijn familie – God, onze Vader, wil dat welkaar als broers en zussen lief hebben, vergeven en samen zorgen voor een veilige omgeving.
Wij dienen met passie – Gods liefde en plan voor de wereld maakt ons enthousiast. Daarom geven we het beste dat we hebben van onze tijd, geld en energie.
Wij hebben een wereldfocus – Als locale kerk geven we zo relevant mogelijk handen en voeten aan het evangelie van Jezus.
Wij geloven in meer – Bij God is alles mogelijk. Hij belooft ons meer te geven dan dat wij kunnen bidden of begrijpen. Daarom halen wij het beste in elkaar naar boven. We moedigen elkaar aan om te blijven groeien.

LEEF! is een dynamische kerk die de handen & voeten van Jezus wil zijn in de maatschappij, omdat God houdt van de wereld die Hij heeft gemaakt. Het is begrijpelijk en van deze tijd, met een boodschap die hetzelfde was, is en altijd zal zijn.
Ieder mens is uniek en waardevol en welkom zoals hij is.
LEEF! wil graag dat mensen groeien in gezonde relaties en daarom zijn er, naast de dienst op zondag ook connectgroepen.

Omdat wij geloven dat wij van andere kerken kunnen leren is LEEF! Doetinchem deel van het Hillsong netwerk. In dit netwerk werken we samen met verschillende kerken in Nederland, waaronder Hillsong Amsterdam, DoorBrekers en CLC, om samen op een soortgelijke manier Gods Koninkrijk zichtbaar te maken in Nederland.