FAMOUS 23 september 2017 | RISE AND SHINE

De eerstvolgende FAMOUS vindt plaats op zaterdagavond 23 september 2017, het thema is Rise And Shine. Aanvang is vanaf 19:30 uur en we beginnen om 20:00 uur.

Meld je hier aan.

Wij geloven dat jij als vrouw verschil uitmaakt in jouw omgeving.
Jij bent het bewijs dat God leeft. Je leven is een reis en in welke omstandigheden je ook bent, je zal geen gebrek lijden, omdat God je kracht geeft er doorheen te gaan. God heeft een plan voor je leven en door jouw leven met de mensen om je heen. Kracht en glorie zijn jouw kleding, je ziet de dag met een lach tegemoet. Ga staan en schitter! Er is niemand zoals jij.

FAMOUS is een beweging voor vrouwen vanaf 18 jaar. Ons verlangen is dat iedere vrouw ontdekt hoe uniek, waardevol en geliefd ze is in de ogen van God. Ons gebed is dat vrouwen opstaan in de kracht en liefde die God voor hen heeft en daarvan uitdelen aan de wereld om hen heen.

Op een FAMOUS event ontmoeten we God en verdiepen we onze relatie met Hem en met elkaar. FAMOUS organiseert ook maatschappelijk relevante activiteiten om uit te reiken naar de mensen om ons heen. Ieder van ons heeft iets uit te delen; samen kunnen we meer dan alleen.

De eerstvolgende FAMOUS vindt plaats op zaterdagavond 23 september 2017, het thema is RISE AND SHINE.