Be Inpired / I’ve got the power

Terwijl ik me voorbereid om deze be inspired te schrijven, dondert en bliksemt het goed! Ik hoor de regen op het dakraam.

Wat heeft God een kracht in de natuur gelegd. De kracht van de wind, soms onvoorspelbaar, soms met stoten maar ook helemaal stil. En dan de regen, zonder regen groeit geen plant of boom. En komt de natuur niet tot bloei.
We hebben weinig regen gehad de afgelopen tijd, en moesten regelmatig de planten extra water geven, voor dat ze gaan hangen of zelfs dood gaan.

Vorige week waren Samuel en ik 12 jaar getrouwd, en de afgelopen twaalf jaar waren net als de wind. Soms wind mee en soms wind tegen. Soms met stoten, maar ook een heerlijk rustig briesje. We hebben met ziekte te maken gehad, maar ook met genezing. Financiële tegenslagen, maar ook zeker financiële zegeningen.

Herken je dat ook in jouw leven?

Maar zoals ik aan het begin ook zei, God heeft een kracht in de natuur gelegd.
Zo ook heeft Hij jou gemaakt! En Hij heeft je kracht gegeven. En niet zomaar maar Hij heeft ZIJN kracht aan jou gegeven!

Ik ben tegen alles bestand door hem die mij kracht geeft.
Filippenzen 4:13

Maar net als de natuur regen nodig heeft om tot bloei te komen, hebben wij God nodig om tot bloei te komen. En soms lijkt het of ook wij uitdrogen, maar ga dagelijks naar de bron. En vul je met ZIJN woord, strek je uit naar Hem. Zodat Hij je voedt en je tot bloei zal komen.

Maar wie hoopt op de HEER krijgt nieuwe kracht:
Hij slaat zijn vleugels uit als een adelaar, hij loopt maar wordt niet moe.
Hij rent, maar raakt niet uitgeput.
Jesaja 40:31

Kom en laat je vullen met zijn kracht!

Joke