Be Inspired / Oud en nieuw

Nog een paar uurtjes en dan is het 2018! Een jaar bijna afgelopen met een heel aantal hoogtepunten. Maar de laatste weken waren ook zeker niet gemakkelijk. Ik zeg tegen Annemiek, terwijl we samen op de bank tv zitten te kijken: “Ik zal blij zijn als de jaarwisseling voorbij is.”
Je kunt niet normaal meer naar de tv kijken. Nog ff en iedereen kijkt alleen naar Netflix achtige zenders. Die rot reclame. Geen idee hoeveel zorg verzekeraars er zijn maar volgens mij wordt er nog heel veel geld verdient in die branche. Nu maakt me dat niet zoveel uit maar wat me wel uit maakt is waarom moet ik al die saaie zorgreclames en die miljoenen die waar we zo genaamd kans op maken.

We noemen deze stukjes BI, Be Inspired. Wat we graag willen is jullie, degene die de stukjes lezen inspireren. En natuurlijk hopen we dat je nieuwsgierig wordt om naar LEEF! Te komen. De plek waar we samen geïnspireerd worden. Maar vooral ook connecten met elkaar. Niet alleen voor op de zondag maar ook waar we relaties bouwen for life!

Ik ga niet een “zorgreclame” of een “miljoenenen goudvis” verhaaltje vertellen. Een kerk is een verzameling van mensen die zichzelf geven. Natuurlijk is het geven en ontvangen. Niet geven en nemen. En vaak heb je het gevoel dat je geeft. Maar zoals de Bijbel het zegt: “Het is zaliger te geven dan te nemen.”

Oud en Nieuw
Een ding is zeker we sluiten bijna weer een jaar af. Er zijn nog nooit zoveel mensen geweest op aarde die hun leven aan God hebben gegeven. Heb jij dat al gedaan? Natuurlijk kunnen we discussieren over wat er allemaal voor ellende speelt op de aarde. Of over het ontstaan van de aarde. Mag ik je aanbevelen om eens op zoek te gaan naar een connectie met God?!

En het oude was mooi maar misschien ook moeilijk. Het nieuwe jaar zal misschien niet anders zijn. Maat als je een connectie hebt gemaakt met de Schepper en Redder van deze wereld dan maakt het niet uit in welk seizoen je zit. Als je maar bij Hem bent. Maar hoe kun je dat nu geloven? Ik zou zeggen kom eens op familiebezoek. Volg onze Welcome to Church die in januari weer begint. Dus geen super verkooppraatje maar je gewone leven met een ongewone Vriend.
Gaan we je zien?

Feiko