River Wild

Afgelopen dinsdag was er een open heaven night bij ons in LEEF! Wat keek ik naar deze avond uit! Het was een week met veel afspraken, de een wat leuker dan de ander! Maar voor deze avond hadden we een oppas geregeld, zodat we samen konden gaan en genieten. Alles van de dag, de week loslaten en genieten in Gods aanwezigheid! Ik heb dat echt nodig, even alles loslaten en me richten op God, wat wil HIJ mij zeggen.

Wij, als gezin zitten op dit moment in een periode waar we veel onderzoeken hebben/doen, en voor grote keuzes staan. Welk pad slaan we in, herken je dat? Soms gaat je leven als een rustig stroompje en soms als een kabbelend beekje, en zit jij ook wel eens in die wilde rivier? Dat je even niet weet welke kant je op gaat. Dat je zelfs het gevoel hebt dat je door de stroming mee gevoerd wordt, en je helemaal niks kan doen? Het water over je heen slaat en je bang bent om kopje onder te gaan?

Als je in die stroming zit, waar ga jij dan heen? Wie helpt jou hierbij? Wie zorgt dat jou hoofd boven water blijft?

Ik denk weer terug aan de open heaven night, daar zongen we het lied river wild. Dit gaat over een andere rivier, een krachtigere rivier! De rivier van God! Zijn genade en zijn liefde willen jou overspoelen! Hij wil jou zijn liefde en kracht geven.

Signs and wonders from above
(Wonderen en tekenen van boven)
When You pour out Your Spirit
(Wanneer u uw geest uitstort)
On the old and the young
(Over oud, over jong)
In the power of Your presence
(In de kracht van Uw nabijheid)

Holy Spirit rain
(Stroom nu geest van God)
Falling like a flood
(Als een stortvloed neer)
Break upon my praise
(Liefde overspoelt)
As I sing of Your love
(Als wij u prijzen)
Holy Spirit fire
(Geest van God, Uw vuur)
Burn within my soul
(Brandt nu in mijn ziel)
As I call on Your Name
(Als ik U aanroep)

(River Wild, Hillsong)

Betekend dat dat jouw wilde rivier gelijk rustig is? Ik kan het je niet beloven. Wat Hij je wel beloofd, is dat hij je kracht geeft, zodat je niet kopje onder gaat. En als je jouw leven aan hem geeft, zijn kracht en liefde aanvaard, dan zal Hij je helpen om de rivier tot rust te brengen. Hij brengt mensen en mogelijkheden op je pad!

Wil je Hem ontmoeten? Hem beter leren kennen? Wees welkom bij LEEF! Doetinchem en kom in zijn rust, en leer Hem kennen. Hij wacht op jou!

Joke